5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 set yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Henüz mualla konutlarda veya maslahatyerlerinde şişko tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çıkışlarını temin etmek üzere takkadak aşkın yangın merdiveni de mecburi tutulabilmektedir.

Yangın bapsı müstacel çıkış derunin kullanılacaksa o devran vacip koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında tek canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla başlamak; dayanıklı, estetik baplara en mütenasip fiyatlarla iye tutulmak için İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya sebep vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Çelik baplar olabileceği üzere dekoratif baplar da yangın bapsı türleri arasındadır. Hatta ürkü barlı yangın kapıları veya camlı yangın bapları da türleri arasındadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların yangın kapısı bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını açmak binaların yangından korunması için elzemdir.

Report this wiki page